Välkommen till vår blogg!

I bloggen kan ni följa vår vardag, allt från vanliga dagar hemma i skogen till våra resor runt om i landet. 

Nu väntar nio nybadade små godingar på sina nya familjer. I dag har de fått busa ute tillsammans, fått sin sista avmaskning, klorna klippta och ett bad inför flytten. Hoppas att de håller sig rena tills i morgon. 

Det känns såklart lite vemodigt att släppa iväg valparna, jag hoppas verkligen att ni alla kommer ta väl hand om dem. Men det är dags, de behöver få egna familjer nu som har mycket tid över! Det är lite tråkigt att bara "umgås" med oss och syskonen nu. =)

På bilden nedan ser ni godingen som ska bo strax utanför Kalmar. Det blir en lång tur i bil i morgon men det ska säkert gå fint. =)


kalmarjpg

Efter bus och middag ute vilar nu några trötta valpar inne. De är otroligt gulliga just nu, men snart är de krävande små unghundar. Det gäller att ha gott om tid avsatt för godingarna fram över! =)

bl nackejpg

valp1jpg

I dag var det dags för besiktning, första vaccinationen och id-märkning.

Härligt nog gick alla valpar igenom besiktningen utan anmärkning så om inget oförutsägbart händer dessa sista dagarna är godingarna redo för sina nya familjer. =)

Det var verkligen inte lätt att ta bilder på valparna i går, de vill först busa sen sova. Några bilder blev riktigt bra och några lite mindre bra. Oavsett bra bilder eller ej, så är alla valpar väldigt fina och verkar vara välmående.

De är ganska så busiga just nu och både vi och valparna börjar tycka det ska bli ganska så bra att de får komma till egna familjer snart. Det är väldigt jobbigt att skicka ut valparna i "stora världen" men eftersom alla familjer verkar vara väldigt bra känns det ändå ganska så tryggt för vår del. Sen går såklart inte allt att styra över då det är levande små individer, men jag är övertygad om att ni alla som väntar på era valpar kommer att göra det bästa för att de ska må bra.grn ryggjpg
Om besiktningen går bra, ska denna underbara killen flytta till Kalmar. DSC_0045JPG
Denna fina killen flyttar inte så långt, han ska bara flytta "över skogen" en resa på ungefär 15 minuter. 4jpg
Denna godingen ska bo utanför Göteborg, precis som flera andra av valparna. Det är "golden-tätt" längs med västkusten. =)

Det är mycket jobb med nio stycken godingar, allt tar lite längre tid än planerat. Några av er har nu i kväll fått bild på era blivande valpar, resten av er får besked i morgon. =)

Nu får bilduppladdningen och skickandet pausas lite för nu vill godingarna ha kvällsmat och avmaskning igen. 

Nu håller jag tummarna för att besiktningen går bra på torsdag! 

Bl nacke Lysekiljpg