Välkommen till vår blogg!

I bloggen kan ni följa vår vardag, allt från vanliga dagar hemma i skogen till våra resor runt om i landet. 

Gårdagen bjöd på riktigt busväder och ösregn så nu när solen skiner och bjuder på en försmak av våren passar vi på att vara utomhus mycket i dag. Valparna tycker det är roligt och smakar på det mesta, pinnar, löv osv. 

I går började jag även att ge den sista kuren avmaskning som valparna kommer att få nu några dagar. Så nu känns flytten rätt så nära vilket alltid är lite vemodigt men samtidigt skönt då vi tycker att vi har hittat bra familjer till alla valparna. Hoppas att alla ska få mycket glädje av sina nya familjemedlem. =)

tik rosa huvudJPG
Tik rosa nacke
Hane bl ryggJPG
Hane blå rygg

valp 3jpg
Hane blå nacke undersöker något spännande i gräset 

valpJPG
Bustroll som inte vill vara stilla och vara med på bild. Tror detta är hane blå skuldra eller tik rosa nacke. 


Valparna växer och mår fint, dagarna spenderas nu med att varva tiden med att busa utanför sin hage, busa utomhus och vila i sin hage. På söndag ska det bli soligt så då hoppas jag att valparna kan vara ute en lite längre stund för de tycker det är väldigt roligt. 

Wilma har tagit på sig rollen som lekledare när Astrid vilar från valparna en stund, hon blir som ung på nytt vilket är väldigt roligt att se. 

Jag har en ganska så klar bild nu om vilka valpar som ska till vem så i helgen får ni alla bild på era respektive valpar. 
valparJPG
God morgon, varför måste här vara en grind? 


valpar 1JPG

valpar 3JPG


valpar 4jpg

Bus, kliande tänder och lite vila. =) 
valpar 2JPGvalparJPG
valpar 3JPGvalpar 1JPG

Vilken busig vecka valparna har haft, Alfreds faster och kusiner har varit på besök och lekt med valparna och även min mamma. I dag har här varit en familj på förmiddagen och det kommer en till i eftermiddag och en i morgon. 

Valparna tycker att det är superkul med besök så det är full fart som gäller då. Nedan ser ni ett trött gäng som äter lunch och vilar inför eftermiddagens kommande bus. =)

I natt försvann all snö och det ska bli plusgrader i veckan och uppehåll, då blir det premiärtur utomhus för gänget. Ska bli kul att se hur de reagerar på det! 
valpar 5JPG

valpar 4jpg

valpar 3JPG

valparJPG


valpar 2JPGvalpar 1JPG

Gruppen på gång

Kullens facebookgrupp är på gång och jag kommer att lägga till er efterhand under veckan och familjerna som kommer nästa helg blir tillagda efter deras besök. 

Jag kommer att fortsätta lägga upp här på hemsidan fram tills dess att valparna flyttar men sen är det lättare att uppdatera på Facebook. Vi har märkt att det brukar vara uppskattat från våra tidigare valpköpare med en grupp där de kan följa syskonen också och hålla kontakten med varandra, för de som önskar. ☺️