Välkommen till vår blogg!

I bloggen kan ni följa vår vardag, allt från vanliga dagar hemma i skogen till våra resor runt om i landet. 

~ We solemnly swear we are up to no good ~

Jappe och Millan har äntligen passerat nio månaders sträcket, det känns skönt att dem äntligen börjat bli lite äldre. Det har verkligen varit full rulle här hemma sedan i våras och att vi nu har två juniorer i huset känns kul, spännande och förhoppningsvis lite lugnare! :) 


Bild från tidigt i höstas. 

Julkänslan har infunnit sig här hemma, granen är klädd och Andreas har julledigt. På bilden ser ni Polly, Luna och Wilma =) 

96FB4443-7C5A-4B8D-8A06-380B8AE6834Bjpeg

Den första snön är här och hundarna njuter i fulla drag! På bilderna ser ni Jasper och Astrid som leker ute i skogen :) 

JasperAstridjpg

JAjpg

Norsk Vinnarutställning 2019

I helgen som varit har vi varit på tur till Norge för att delta på två utställningar, Norsk vinnarutställning och Dogs4all internationella utställning. 

Jasper debuterade i ringen i lite större sammanhang och gjorde det galant, han blev bästa Goldenvalp båda dagar med fin kritik. Vi behövde köra hem på fredagen då jag skulle jobba dan efter så vi missade tyvärr finalen i stora ringen men på söndagen gick vi in och tog ett ärevarv. Härligt att springa in med Jappe, väldigt nöjd med vår glada busiga kille.

Wilma vann en stor och fin championklass på fredagen och blev andra bästa tik med res. Nordic cert. 

Allt som allt en väldigt bra helg iväg även om det blev många timmar i bil! Nu vilar vi upp oss inför nästa äventyr. Om allt går enligt plan är det lilla Astrid som ska få ut och springa vänstervarv nästa gång. 

På bilderna ser ni Jasper. 

D2B59A5C-C52C-4A30-B3D5-620C3CC5DB82jpeg
Valparna på turné

Småttingarna har varit på sina två första utställningar och vi alla har överlevt. En hel del bus har Jasper och Millie bidragit med, nåja det ska vara kul att vara på tur. 

I går var vi på Ssrks utställning i Åstorp. Busungarna var duktiga och Jasper sprang hem en andraplacering i valpklass 2 med hederspris. Han har växt mycket nu och behöver en hel del tid men är så härlig att ha med då han är så glad . Verkligen jättenöjd med vår härliga glada kille.

Millie sprang hem vinsten i valpklass 2 för tikar även hon med hederspris. Väldigt roligt då det var många valpar anmälda. Hon blev sedan BIR valp för att sedan springa hem fjärdeplaceringen i Best In Show finalen. Det blev inga jättefina bilder då fröken i fråga inte är stilla så länge men vi lyckades få en okej från finalen. 

Nu väntar lite mera träning och sen åker vi förhoppningsvis vidare på lite nya äventyr.