Mycket har hänt

Mycket har hänt sedan sist och här ekar det tomt!

Det största som har hänt är att vår familj har utökats med en liten tvåbent person, vår älskade lilla Alfred som föddes i juni 2022. Även om det är fullt upp med en ny liten människa i familjen njuter jag av att vara föräldraledig hemma med Alfred och hundarna. 

Vi har även köpt en fastighet med ett äldre hus, stall/loge och lite mark. Planen är att under kommande år renovera och förhoppningsvis flytta i slutet av 2023. Vi ser fram emot att få ett lite större hus och mer yta för både oss och hundarna. Det kommer att bli så mycket bättre, vi längtar! 

Tyvärr är det inte enbart glada nyheter utan vi har behövt säga hejdå till vår älskade Polly i början på november. Jag är väldigt tacksam för att vår vän och veterinär, Sara, som kunde hjälpa oss att låta Polly avsluta på ett lugnt och värdigt sätt. 

Nu ser vi fram emot en lugn jul hemma och förhoppningsvis välkomnar vi en valpkull runt nyår. Vår gulliga och snälla tik Astrid, Sunny Delight´s Arizona Sky, är dräktig och om allt går som det ska har vi valpar som är leveransklara första veckan i mars. 

Mer info om den väntade valpkullen kommer inom kort.


Affe DSC_0049jpg


Alfred ute i snön för första gången för några veckor sedan.

PollanJPG

Fina älskade Polly