Slutspurten

Hundarna har en lite lugnare vardag just nu, jag vill inte åka på några utställningar eller liknande nu när Wilma snart ska valpa så vi tränar på här hemma istället. Jag har så smått försökt börja med dirigeringssignaler till Luna och jag tycker att inkallningssignalen sitter fint så nu är det dags att försöka lära in signalen för närsök.

Polly har fått träna lite moment i Rally den senaste veckan. Jag har hur länge som helst sagt att jag ska anmäla henne till någon start men det har inte blivit av. Nåja det viktigaste är inte att tävla, det är så roligt att träna Polly på hemmaplan med. 

Vad har då Wilma hittat på den senaste veckan?  Hon ligger gärna i solen ute i trädgården och myser, hon är rätt så stor och jag märker att hon blir trött rätt så fort nu. Hon har mest fått lufsa runt här hemma och går korta rundor. Det är nu slutspurten av dräktigheten och jag hoppas att de sista dagarna ska gå fort och att allt ska gå bra. 

IMG_1631jpgValplådan står redo och väntar. Hoppas snart att här ligger en pigg och välmående Wilma med sina småttingar bredvid. =) <3