Vårvalpar

Det var länge sedan jag skrev här och jag har faktiskt inte ens haft bloggen synlig på hemsidan på ganska så lång tid. Detta lite på grund av Corona och ett minska antal aktiviteter med hundarna, jag har inte känt att jag har haft så mycket att skriva om.

Nu när Luna förhoppningsvis väntar valpar i mars tänkte jag försöka uppdatera här regelbundet igen, väntan på en ny familjemedlem är olidlig och det kan vara kul för er att följa vardagen hemma hos oss igen. 

Efterfrågan på valpar är extrem just nu och jag försöker att svara på alla mejl på helgerna då det är svårt att hinna med på vardagarna mellan jobb och hundfix. Har ni inte fått svar och är seriöst intresserade av en valp kan det vara bra att skicka ett nytt mejl. Inboxen är helt full och det är lätt att något mejl försvinner i mängden även om jag försöker att spara ner alla.

Så hur går det då här hemma? Är Luna dräktig undrar säkert många av er. Det är lite tidigt att veta exakt än men små tecken visar på att hon förhoppningsvis är det, så vi håller tummarna här hemma.

Nedan ser ni Luna till vänster och Wilma till höger, båda vilar efter att ha lekt i snön i trädgården under förmiddagen. 
IMG_3533jpg