Luna x Cian

Luna - Sunny Delight's Blue Moon har fått valpar efter en ung trevlig hane som heter Cian - Bildvin's Craigh Na Dunh. 

Luna bor hemma hos oss och Cian bor på kennel Sunny Delight´s utanför Halmstad. Både Luna och Cian har röntgat sina höft och armbågsleder med gott resultat, de är även ögonlysta utan anmärkning.  Luna är utställd med Excellent och Cian har Junior cert från Danmark. 

Luna: 
 HD A
ED 0
Ögonlyst utan anmärkning 2019 & 2020
PRA 1 & PRA 2 Fri

Cian:   
HD A
ED 0
Ögonlyst utan anmärkning 2020
PRA 1 & PRA 2 Fri 

Bloggen är nu igång igen, för er som vill följa vår vardag med hundarna. Jag kommer att uppdatera där löpande hur det går med Luna och förhoppningsvis den kommande valpkullen. Jag säljer inga valpar till någon jag ej har träffat och det går ej att tinga en ofödd valp. 

Att köpa valp

Det är mycket viktigt för oss att våra valpar flyttar till familjer som tar väl hand om sina hundar. En Golden är en social och vänlig individ som mår bäst av att få spendera mycket tid med sin ägare/familj. Det är en mångsidig ras som lämpar sig väl för olika aktiviteter och mår bäst om den får leva ett aktivt liv med mycket kärlek. 

Vi följer Svenska kennelklubbens regler och inga valpar säljs till någon vi ej har träffat personligen. Ett valpköp ska vara mycket väl genomtänkt. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar.

Vid leverans är valparna:
  • Registrerade i Svenska kennelklubben
  • Veterinärbesiktigade
  • Vaccinerade
  • Id märkta med microchip
  • Avmaskade 
  • Dolda fel försäkrade
  • Valppaket medföljer
Vi önskar att våra valpar växer upp på ett bra foder som har ett innehåll som är anpassat för valpar av storväxta raser, ni får med er foder till valpens första tid hemma som den är van att äta hos oss. Vi ser gärna att ni fortsätter att ge detta tills det att valpen är 15 månader gammal, har ni av olika anledningar ej möjlighet att fortsätta med det hjälper vi gärna till med rådgivning kring val av ett annat lämpligt valpfoder.

Vi ser gärna att ni röntgar höfter och armbågar på er valp, detta ska göras från ca 12-18 månaders ålder. Vi hjälper er gärna att hitta en lämplig klinik för detta.

Vi använder oss av Svenska kennelklubbens köpeavtal och vi erbjuder givetvis stöd och råd gällande skötsel och utfodring hela hundens liv. 

Buying a puppy

It is very important for us that the puppies move to friendly families where they will be well taken care of.  We do not, under any circumstances, sell puppies to anyone we have not met personally. We follow the rules and regulations of the Swedish kennel club.