Valpar 2024Är ni intresserade av en valp från oss?

  Skicka ett mejl och berätta om Er själva och vad ni söker för typ av hund. 


Uppdatering 20/4-24 

Luna och Jaspers valpar föddes i går kväll 19/4 och under natten. Det har än så länge gått bra. Ni kan följa valparnas vardag på vår Instagram, Kennelvelvetdales.  

Luna & Jasper

Luna är parad med Jasper och om allt går enligt plan har vi valpar som vill flytta till sina nya familjer i mitten på juni 2024. 
Luna
HD AA ED 0/0
PRA 1 & 2 Fri
Ögonlyst

Jasper
HD A/A ED 0/0
PRA 1 & 2 Heriditärt Fri
Ögonlyst
ICT Fri

HD Index vid parning 106 - ED Index vid parning 102

Att köpa valp

Det är mycket viktigt för oss att våra valpar flyttar till familjer som tar väl hand om sina hundar. En Golden är en social och vänlig individ som mår bäst av att få spendera mycket tid med sin ägare/familj. Det är en mångsidig ras som lämpar sig väl för olika aktiviteter och mår bäst om den får leva ett aktivt liv.

Vi följer Svenska kennelklubbens regler och inga valpar säljs till någon vi ej har träffat personligen. Ett valpköp ska vara mycket väl genomtänkt. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar.

Vid leverans är valparna:
  • Registrerade i Svenska kennelklubben
  • Veterinärbesiktigade
  • Vaccinerade
  • Id märkta med microchip
  • Avmaskade flera gånger
  • Dolda fel försäkrade
  • Valppaket medföljer
Vi önskar att våra valpar växer upp på ett bra foder som har ett innehåll som är anpassat för valpar av storväxta raser, ni får med er foder till valpens första tid hemma som den är van att äta hos oss. Vi ser gärna att ni fortsätter att ge detta tills det att valpen är 15 månader gammal, har ni av olika anledningar ej möjlighet att fortsätta med det hjälper vi gärna till med rådgivning kring val av ett annat lämpligt valpfoder.

Vi ser gärna att ni röntgar höfter och armbågar på er valp, detta ska göras från ca 12-18 månaders ålder. Vi hjälper er gärna att hitta en lämplig klinik för detta.

Vi använder oss av Svenska kennelklubbens köpeavtal och vi erbjuder givetvis stöd och råd gällande skötsel och utfodring hela hundens liv. 

Buying a puppy

It is very important for us that the puppies move to friendly families where they will be well taken care of.  We do not, under any circumstances, sell puppies to anyone we have not met personally. We follow the rules and regulations of the Swedish kennel club.