Valpar 2023~Planer ~Under de senaste veckorna har jag fått otroligt många förfrågningar från personer och familjer som är intresserade av att köpa en valp från oss vilket är väldigt roligt.  Tyvärr hinner jag just nu inte att svara på alla förfrågningar då tiden helt enkelt inte räcker till. Vi har fullt upp med att ta hand om vår son, våra vuxna hundar och med att ge support och stöd till våra valpköpare.

Vi hade planerat att para vår tik Millie nu under våren men då hon ej har börjat löpa än kommer vi mest troliga att vänta tills nästa år. 

Är ni mycket intresserade av en valp från oss ber vi er vänligen att hålla koll på hemsidan och höra av er via mejl när jag uppdaterar här att vi har en kull på gång.

Tack för förståelsen! /Sandra 27/3-23


Att köpa valp

Det är mycket viktigt för oss att våra valpar flyttar till familjer som tar väl hand om sina hundar. En Golden är en social och vänlig individ som mår bäst av att få spendera mycket tid med sin ägare/familj. Det är en mångsidig ras som lämpar sig väl för olika aktiviteter och mår bäst om den får leva ett aktivt liv.

Vi följer Svenska kennelklubbens regler och inga valpar säljs till någon vi ej har träffat personligen. Ett valpköp ska vara mycket väl genomtänkt. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar.

Vid leverans är valparna:
  • Registrerade i Svenska kennelklubben
  • Veterinärbesiktigade
  • Vaccinerade
  • Id märkta med microchip
  • Avmaskade flera gånger
  • Dolda fel försäkrade
  • Valppaket medföljer
Vi önskar att våra valpar växer upp på ett bra foder som har ett innehåll som är anpassat för valpar av storväxta raser, ni får med er foder till valpens första tid hemma som den är van att äta hos oss. Vi ser gärna att ni fortsätter att ge detta tills det att valpen är 15 månader gammal, har ni av olika anledningar ej möjlighet att fortsätta med det hjälper vi gärna till med rådgivning kring val av ett annat lämpligt valpfoder.

Vi ser gärna att ni röntgar höfter och armbågar på er valp, detta ska göras från ca 12-18 månaders ålder. Vi hjälper er gärna att hitta en lämplig klinik för detta.

Vi använder oss av Svenska kennelklubbens köpeavtal och vi erbjuder givetvis stöd och råd gällande skötsel och utfodring hela hundens liv. 

Buying a puppy

It is very important for us that the puppies move to friendly families where they will be well taken care of.  We do not, under any circumstances, sell puppies to anyone we have not met personally. We follow the rules and regulations of the Swedish kennel club.