Tillbakablick

Det är alltid lite extra roligt att kolla tillbaka på bilder på hundarna som valpar och unghundar. Det är lite extra roligt när man har en kull och funderar på vilken valp som ska stanna, vi brukar säga "är man som sin mamma, så får man stanna". Lite ironiskt såklart, men eftersom vi är väldigt glada för våra hundar är det lite extra roligt om valparna påminner om sin mamma.

Här kommer lite bilder på mamma Luna som valp och unghund.

IMG_4413jpg
Fördelen med att jobba med djursjukvård är att det sällan är problem att ha med hundarna på jobbet. När Luna var valp/unghund jobbade jag på Våxtorps djurklinik och hon hängde ofta i receptionen där. Tyvärr fick hon sitta i knäet lite väl mycket på både mig och Sussi vilket hon aldrig riktigt vant sig av med, hon har bara inte förstått att hon har blivit stor nu. 


IMG_4424jpg

Luna i Sussis knä, hårt arbetande valp från start. =)

IMG_4416jpg

Är man valp får man såklart vila på jobbet, Luna med sin dåvarande favoritnalle som skulle med till jobbet varje dag. 

IMG_4417jpg
Det var inte bara "jobb" som gällde, här är Luna i Åhus hundhall på en av sina första ringträningar.

IMG_4415jpg
Träningen gav resultat, här ser ni en mycket nöjd och kanske lite stolt Luna som vilar i sin bur på Växjö internationella hundutställning. Jag åkte med Wilma och Luna och det var en lyckad dag, Wilma blev BIR (Bäst i rasen) och Luna blev BIR-Valp (Bästa golden valp). 

IMG_4426jpg
Här är Lunisen precis fem månader gammal och apporterar mer än gärna, även de stora och tunga dummisarna som var lite svåra för henne att bära. 

IMG_4414jpg
Jag är lite partisk såklart, men vist var hon alldeles underbart söt.