Valpköpare

Det är alltid svårt att välja ut valpköpare, hela mejlkorgen är full och vi är så tacksamma att så pass många är intresserade av en valp. Jag försöker att återkoppla till er alla oavsett svar.

Vi är lite försiktiga med att lova bort alla valpar då det fortfarande är väldigt tidigt, mycket kan hända med de små även om de verkar må väldigt bra. Sen vill vi alltid träffa potentiella valpköpare innan något bestäms helt hundra, både för vår och er skull och inte minst för valpens skull. 

Vi söker någon som är intresserad av en hanvalp och som gärna är intresserad av en aktiv vardag. Kanske någon som vill träna eller till och med tävla med sin hund? Det är inget krav men då vi tror mycket på denna kombination vore det kul om någon valp får komma till en träningsintresserad person. Självklart är man välkommen att höra av sig angående valp oavsett tränings/tävlingsambition. 

I dag har vi fått tillbaka snön, något som hundarna älskar. Vi är mindre glada. Här är mamma Luna förra vintern ute i första snön på länge. 

DSC_0055 - kopiaJPG